Welke winterjas kies jij?

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 10:51

Heb jij al jou favoriete winterjas al gevonden/aangeschaft?

 

Het is nu de hoogste tijd om te zorgen dat je deze winter warm door komt! Een winterjas uitzoeken vereist namelijk meer inspanning dan je denkt. Vooraf op onderzoek uit gaan is dan een goed advies. Maar waar let je dan op als je opzoek bent naar een nieuwe jas en welke eigenschappen maken een jas tot een kwalitatief goede winterjas! Maar wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is wat mag je jas dit jaar kosten? Daarom hebben we bij laatstestuks.nl een aantal belangrijke eigenschappen opgesomd om op te letten bij de aanschaf van een winterjas. Hoe fijn is het om jou favoriete jas voor een geweldig prijsje te kunnen aanschaffen, dit kan natuurlijk alleen bij laatstestuks.nl

 

Tips voor een perfecte winterjas

1. Een wind- en waterdichte winterjas is een must in Nederland.

2. Waarschijnlijk koop je maar een keer in de paar jaar (of elk jaar) een winterjas, dus een tijdloze winterjas is erg belangrijk. Ga voor een goed merk, met kwalitatief goede jassen en een tijdloze kleur.

3. Koop je winterjas niet te groot, het is mooi als de winterjas getailleerd is en mooi aangesloten zit. Zorg echter wel dat je er een dikke trui onder kunt dragen zonder je een michelin mannetje te voelen.

4. Fiets je veel? Dan kan een lange winterjas prettig zijn, zodat deze je rug goed warm houdt en niet opkruipt op de fiets. Vind je het juist prettig om wat beweeglijker te zijn? Ga dan voor een korte winterjas.

5. Natuurlijk is het belangrijk dat je winterjas je goed warm houdt, maar het is ook belangrijk dat de winterjas wel ademend is en niet alles afsluit. Wanneer je winterjas niet goed ventileert kun je eronder gaan zweten, wat er voor zorgt dat je het juist nog kouder krijgt.

6. Ben je veel buiten of binnen? Als je veel buiten bent en in Nederland dus vaak door de regen moet lopen, zorg dan dat je winterjas een capuchon heeft en goed waterdicht is. Daarnaast is een dikke winterjas geen overbodige luxe. De winterjas van krakatau is gemaakt voor extreem koude temperaturen, welke we in Nederland niet kennen, maar wel erg lekker die warme jassen! Kom je weinig buiten en moet je alleen af en toe van- en naar je auto lopen, dan is een lichtgewicht jas, bijvoorbeeld van Ecoalf een goede uitkomst. Deze jas is daarnaast makkelijk op te vouwen en mee te nemen, wel zo handig!

7. Wil je een echte dikke winterjas die bestemd is tegen extreme temperaturen maar er ook nog geweldig uit ziet. een van de meest populaire kledingstukken aller tijden in Noord-Amerika en basis van alle parka’s die niet meer weg te denken zijn uit onze eigen Nederlandse straat cultuur.

De beste jassen van Laatstestuks.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.