Bestellen

 

De door jou gekozen artikelen heb je al toegevoegd aan je Shopping Bag en nu wil je bestellen. Er zijn slechts 5 stappen voor het afronden van je bestelling.

 Shopping Bag

Rechtsboven kun je zien hoeveel items er in je Shopping Bag zitten. Klik op "Naar Shopping Bag" om naar je winkelmandje te gaan. Je vindt hier een overzicht van je bestelling. In dit overzicht heb je nog de mogelijkheid om artikelen te verwijderen, het aantal aan te passen en/of de kleur te wijzigen. Je kiest hier ook één van de drie bezorgmethodes.

Stap 1: Jouw gegevens

Voordat je in stap 2 komt, krijg je de keuze om in te loggen of om zonder account verder te gaan of om een account aan te maken. Het is niet noodzakelijk om een account te hebben om een bestelling te plaatsen. Als je een account aanmaakt hoef je niet bij elke bestelling opnieuw jouw gegevens in te vullen.

Stap 2: Bezorgen of afhalen

Je kunt nu de bezorgkeuze verder aanpassen. Geef aan of je het pakket thuisbezorgd wilt hebben of wilt afhalen. Dit kan bij ons pick-up locatie in IJSSELSTEIN of BESCHOP.

Stap 3: Betaalmethode

Bij deze stap kun je de kun je een betaalmethode kiezen.

Stap 5: Bevestigen

Klopt de inhoud van jouw bestelling en de bezorginformatie? Dan kun je verder naar de laatste stap. Klik op 'Koop' hiermee bevestig jij jou bestelling en word je automatisch doorverwezen naar de desbetreffende bank en rond hiermee de bestelling af.

Nadat de betaling is afgerond ontvang je per e-mail een orderbevestiging