Waarom Laatstestuks.nl!

Het idee is ontstaan vanuit onze prachtige winkel Seventytoo in ijsselstein! Net zoals iedereen zijn wij het afgelopen jaar heel creatief geweest om deze vreemde tijd door te komen. Helaas moesten we vanaf december tot 3 maart onze deuren sluiten en mochten we geen klanten meer ontvangen. Gelukkig hebben we in ons ijsselstein veel trouwe seventytoo fans die we persoonlijk konden helpen!

Maar jah, wat nu met al die uitverkoop?! de winkel hing vol en we moesten verder want ook de nieuwe collectie bleef maar binnen stromen. En daar ontstond het fantastische idee Laatstestuks.nl! het zijn tenslotte altijd de laatste stuks die overblijven en waarvan de pareltjes in de SALE belanden. En dat is waar elke koopjesjager naar opzoek is, dat geweldige item voor dat leuke prijsje.

 

Je favoriete merkkleding kopen met meer dan 70% korting, het kan bijna niet anders dan dat het een mooie droom is. We schudden je graag wakker, want kleding kopen met hoge korting kan echt!

Waarom we gelukkig worden van SALE

Dat is simpel, wie houdt er nu niet van sale en hoge kortingen? Naast dat producten tijdens de final sale aantrekkelijk geprijsd zijn, heb je ook geluk als je een laatste item in handen hebt voor een klein prijsje.

Dat geluksgevoel wordt bevestigd door een onderzoek van outletcentrum maar liefst 42% van de ondervraagden gaf het geluksgevoel na het kopen van een kledingstuk met flinke korting een 9+. Grote kans dat jij van binnen een beetje gaat glunderen als je kleding koopt met meer dan 70% korting. En je portemonnee trouwens ook;) 

Merkkleding van uitstekende kwaliteit 

Droom jij al maanden van een trainingspak van ButcherofBLue? Of staat een Scotch & Soda trui al tijden op je verlanglijstje? Zou jij ook graag dat geweldige item van Levi's in je kast willen hebben, maar vind je merkkleding veel te duur? Goed nieuws, bij ons is dat mogelijk we uploaden namelijk wekelijks nieuwe items. Het is misschien een kwestie van geduld en wat goed speurwerk, maar eenmaal gevonden heb jij een echte parel in handen.

 

De beste kwaliteit schoenen voor de laagste prijs 

Niet alleen in onze winkel bij Seventytoo hebben wij een groot assortiment aan schoenen ook op laatstestuks.nl kunnen we er niet genoeg van krijgen. Sneakerliefhebber of niet, van sneakers tot mooi nette schoenen of laarzen je kan nooit genoeg hebben. Helaas voel je dat vaak ook aan je portemonnee; een paar nieuwe sneakers kost al snel meer dan €100,-. Tenzij je natuurlijk schoenen bij laatstestuks.nl koopt. Dan wordt het een heel ander verhaal en heb je ineens een goed excuus om nog een paar Nubikk of Blackstone sneakers in de sale te kopen!

 

Ben je benieuwd naar onze winkel?! Check dan hier de video of kijk op www.seventytoo.nl


Reactie plaatsen

Reacties

Mirjam
2 jaar geleden

Iik heb iets gekocht waar ik niet om heb gevraagd prima gebeld alles geregeld.
Zou betalen heb ik gedaan staat er weer iets klaar voor verzenden vandaag.