• Laatste stuks, Laagste prijs!
  • gratis verzenden vanaf 100,-

HOE STIJL JE JOUW JEANS 2021

Gepubliceerd op 12 april 2021 om 13:20

We hebben de afgelopen jaren allerlei soorten en maten jeans hun intrede zien maken. En sommige trends zijn (gelukkig) ook snel weer over gewaaid. Maar we kennen allemaal één spijkerbroek die onverminderd populair blijft: de SKINNY JEANS

Yes, ook dit jaar gaan we deze geweldige strakke jeans gewoon weer zien. Maar hoe draag je hem in 2021? dat gaan wij je vertellen!

 

 

 

Chanel meets casual, zo zou je deze look kunnen omschrijven. Ga voor een Chanel look a like jasje, of een oversized blazer. We zien tegenwoordig ook weer veel de double breasted blazer! witte leren boots of biker boots en stijl deze set natuurlijk af met een Skinny jeans. 

 

We zien dat de jeans met lichte wassing in relatie staan met het jaargetijde. In de lente en de zomer zien we er best wel veel, maar in de winter blijven ze massaal in de kast liggen. Deze zomer gaan we ze nóg wat vaker tegen komen! Maar hoe rock je hem goed? Want het kan ook snel de mist in gaan.

De oversized verwassen t-shirt of een embroidery blouse, het kan allemaal! draag deze items wel in een highwaist jeans. Je kunt in de zomermaanden kiezen voor een denim die wat dunner is zodat je niet stoïcijns een heavy jeans draagt terwijl het 35 graden is. 

De meeste jeans hebben al de juiste afwerkingen op de pijp. Maar draag jij nog steeds jou favoriete jeans die al wat ouder is? Geen probleem, Je kunt de broekspijpen van een spijkerbroek gemakkelijk zelf rafelen. Je eerste 'slachtoffer' is een spijkerbroek ergens achter in je kast die aan vernieuwing toe is. Voordat je gaat knippen, moet de spijkerbroek tenminste één keer gewassen zijn want spijkerbroeken krimpen in de was.

De rafels moeten op of net boven de enkels beginnen zodat je blote enkels door de rafels heen zichtbaar worden.

Je kunt deze look op vele manieren combineren. 

Sneakers, pumps of toch weer die bikerboots!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.